Recurso 5Icono Web
Recurso 6Icono CUP

Laia Estrada: “Aragonès ha estat incapaç de diferenciar-se de la sociovergència”

“Ja n’hi ha prou de subordinar la política als interessos de la Patronal i als de Madrid” Els cupaires s’han erigit com a l’aternativa a la política dels rics i de Madrid

La CUP ha celebrat el seu primer acte de precampanya a Vilafranca del Penedès, a la Trobada de la Unitat Popular davant més d’un centenar de persones, de la mà de la candidata Laia Estrada, el candidat per Girona, Dani Cornellà i la regidora de Vilafranca, Marta Soler i acompanyats de nombrosos càrrecs electes de la CUP i candidates del pròxim 12M.

En aquest primer míting, Laia Estrada, ha assegurat que la CUP és l’alternativa que necessita al país per fer front a Foment, els rics i Madrid: “Ja n’hi ha prou de subordinar la política als interessos de la Patronal i als de Madrid, en la del país a la de Madrid i la dels rics. Avancem cap a la independència per defensar per a la població, per viure totes millor”. La candidata ha assegurat que: “El 12 de maig hem de decidir si planifiquem o ens planifiquen. O són drets per a tothom o privilegis per uns pocs”.

En aquest sentit, Estrada ha carregat contra aquells partits que han governat els darrers anys i han estat incapaços de fer front aquesta situació. “Illa diu que ens vol ancorar al retallat Estatut del 2006, i fer-nos tornar 15 anys enrere, sembla més aviat, que ens vulgui fer tornar a l’era pujolista, en la que convergència i el PSOE es repartien el pastís”, ha etzibat la candidata cupaire. Després, ha llençat un missatge per a Junts+ Puigdemont per Catalunya: “malgrat que la retòrica és evident que tornen a ser la de tota la vida, però onejant l’estelada”. La candidata cupaire també ha carregat contra ERC, assenyalant que “ha incapaç de diferenciar-se de la sociovergència, amb un Govern liderat per Pere Aragonés que ha llençat per la borda la legislatura després d’haver tardat 85 anys a recuperar la Generalitat”.

Davant d’aquesta dinàmica política, la cupaire ha erigit la CUP com l’eina capaç d’impulsar “un nou rumb” pel país que porti un “canvi radical del model”.

13 d’abril de 2024