Recurso 5Icono Web
Recurso 6Icono CUP

Les conformen la llista de la CUP són persones que representen la pluralitat de l’organització, les diferents lluites que conformen la Unitat Popular, els pilars ideològics de la CUP: el socialisme, l’ecologisme, el feminisme i la lluita per la independència dels Països Catalans, així com la defensa de la cultura popular i la llengua catalana. Des dels diversos fronts de lluita, basats en la militància i la construcció col·lectiva d’una altra forma d’entendre i viure la política.

Ha estat referent al Parlament de Catalunya en la defensa de la sanitat pública, així com en la lluita per aturar el Hard Rock i  de la defensa dels serveis públics de qualitat.  També en la lluita per la garantia dels drets sexuals i reproductius i d’un model públic de residències per a gent gran.  Llicenciada en Ciències Ambientals i amb un Màster en Estudis Territorials i de la Població, ha estat professora de secundària i va ser regidora de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona. Va destapar el cas de corrupció Inipro i ha estat represaliada en diverses causes per participar en lluites independentistes i feministes.

Amb una àmplia trajectòria dins el teixit social santboià, especialment dins l’entorn cultural i feminista Vega ha estat diputada els últims tres mesos de legislatura. Allà ha assumit la presidència de la comissió de cultura i ha estat portaveu en la Comissió d’Economia des d’on ha treballat casos per la defensa dels treballadors de l’empresa pública Comforsa, la denúncia de la inversió al circuit de Montmeló o la proposta de creació d’una distribuïdora pública.  Des del 2010 ha estat vinculada a la CUP i ha format part de l’actual Secretariat Nacional de l’organització anticapitalista.

Vinculada al moviment independentista i municipalista des dels inicis de la seva trajectòria política. Ha estat tinent d’alcalde de Ripollet del 2015 al 2023. Militant del COP, col·lectiu històric de la ciutat, que ha representat allà el municipalisme d’unitat popular. Va ser Diputada per la CUP al Parlament durant el 2016. Ha militat a més, a l’Assemblea d’Unitat Popular, en l’àrea d’internacional. Llicenciada en Ciències Físiques a la UAB, es va dedicar durant un temps a la docència i a la recerca, però principalment ha centrat la seva trajectòria laboral en la informàtica.

Militant molt vinculat a l’àmbit antirepressiu, en el moviment per l’habitatge i estudiantil, ha estudiat dret i sociologia i ha treballat en hostaleria i serveis. Pellicer ha participat de nombrosos projectes del teixit popular com la Xarxa de Casals i Ateneus Populars dels Països Catalans i l’Assemblea d’okupes, el Moviment Popular de Sabadell o la candidatura Crida per Sabadell que va governar la ciutat del Vallès. Pellicer ha estat investigat per l’Audiència Nacional per la seva feina de portaveu en els casos de l’Operació Judes (23S), entre altres campanyes de represaliats independentistes.

Activista cultural i social vinculat al sindicalisme i a la defensa de l’educació pública. Membre del grup musical Ovidi4, crític cultural, ha col·laborat en diversos mitjans de comunicació i juntament amb en Martí Sales ha codirigit la capçalera cultural el Gos Cosmopolita dins del digital El Crític. Escriptor i docent. La seva acció política se centra en la defensa de l’educació pública, membre d’USTEC·STEs (IAC) i de l’Assemblea Groga. Ha impulsat la ILP per una Educació pública i ha sigut portaveu de la IAC (Intersindical Alternativa de Catalunya). Va ser portaveu de la Crida Constituent.

Té una àmplia trajectòria dins el moviment de l’Esquerra Independentista: exmilitant del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, portaveu d’Arran del 2016 al 2018 i vinculada a la CUP des del 2015, ha estat també implicada en diversos col·lectius socials en l’àmbit municipal i nacional, així com al moviment estudiantil de la Universitat Autònoma de Barcelona, on va iniciar els estudis de Dret. Diputada al Parlament durant l’últim tram de la darrera legislatura, ha treballat també qüestions vinculades a la lluita contra el frau i la corrupció.

Va iniciar la seva trajectòria política com a militant de l’Assemblea de Joves de Capellades i va ser membre de l’executiva nacional de la CAJEI. És llicenciada en sociologia i actualment treballa com a tècnica dinamitzadora en un projecte de reactivació del territori rural. Ha estat vuit anys regidora de govern a l’Ajuntament de Capellades amb la CUP, on va ser Tinent d’Alcaldessa i se’n va encarregar de  la regidoria d’Educació i Festes.

Ha estat pagesa professional durant deu anys, dedicada a la ramaderia ecològica (avicultura i vaquí). Va aturar l’activitat productiva el 2022 arran de la crisi de preus derivada de la guerra d’Ucraïna. Forma part de Ramaderes de Catalunya i és portaveu de la Plataforma Anti-Incineradora de Cercs.  Va iniciar la militància política en l’entorn antiglobalització, i ha estat vinculada amb l’economia solidària i el món cooperatiu. És llicenciada en Sociologia, màster en Pensament Contemporani.. Actualment, treballa de professora de secundària en un institut públic.

Va estar encausat pel tall de les vies del tren que es va produir a Sitges amb motiu de la Vaga General del 21 de febrer de 2019 per les protestes del Judici del Procés. Participà activament en la campanya de solidaritat que li seguí que es conegué com a “Prot3sta”, i també va participar en la creació de La Baula, Xarxa Antirepressiva del Penedès. És Diplomat en Relacions Laborals i treballa a la Tresoreria General de la Seguretat Social. Militant de la CUP des del 2007, ha format part del Secretariat Nacional de la CUP.

És militant de l’Esquerra Independentista des de fa més de vint anys. Com a activista i militant de base ha participat activament en col·lectius de treballadores precàries externalitzades i per la internalització de serveis públics i en moviments contra l’especulació urbanística, la turistificació i els macroesdeveniments, com el 22@ o la Copa Amèrica de Vela 2024. Politòleg de formació, ha treballat i ha fet recerca en l’àmbit de les polítiques de joventut i la participació. Ha fet de cambrer, de repartidor de menjar ràpid, peó industrial, missatger, d’investigador a la universitat i de tècnic de joventut externalitzat. Actualment és treballador públic interí.