Recurso 5Icono Web
Recurso 6Icono CUP

La CUP reclama a Aragonès que revoqui l’acord sobre el Hard Rock

Els independentistes consideren que la informació publicada a la Directa demostren que “teníem raó quan dèiem que hi havia marge per posar punt final en aquest macroprojecte” i acusen al president de mentir al país i a la seva pròpia militància

La CUP ha sol·licitat la compareixença del president Aragonès a la Diputació Permanent. Ho ha fet després de conèixer la notícia publicada per La Directa que informa que La Generalitat va renovar el compromís amb el Hard Rock trenta minuts abans de l’acord de pressupostos amb el PSC. “Aquestes informacions demostren que teníem raó quan dèiem que hi havia marge per posar punt final en aquest macroprojecte perquè els contractes estaven caducats i que, per tant, era una qüestió de voluntat política”, ha assenyalat la candidata de la CUP, Laia Estrada.

En aquest sentit, els cupaires han alertat que “Pere Aragonès ha mentit, ha mentit al país, ho va fer en seu parlamentària, però a més a més ha mentit a la seva pròpia militància, ja que com a partit sempre ha dit que estava en contra del Hard Rock”. La informació destapada revela que Pere Aragonès fa uns mesos va signar un acord de govern per poder reprendre les negociacions amb Hard Rock i tirant endavant aquest macroprojecte. Per això, la CUP reclama al president Aragonès “que doni explicacions públiques, però sobretot que revoqui aquest acord i que posi punt final d’una vegada en aquest projecte”, ha exigit Estrada.

24 d’abril de 2024