Recurso 5Icono Web
Recurso 6Icono CUP

Les conformen la llista de la CUP són persones que representen la pluralitat de l’organització, les diferents lluites que conformen la Unitat Popular, els pilars ideològics de la CUP: el socialisme, l’ecologisme, el feminisme i la lluita per la independència dels Països Catalans, així com la defensa de la cultura popular i la llengua catalana. Des dels diversos fronts de lluita, basats en la militància i la construcció col·lectiva d’una altra forma d’entendre i viure la política.

Un dels portaveus de la Plataforma Stop JJOO, creada per oposar-se a la celebració dels Jocs Olímpics d’Hivern Barcelona-Pirineus 2030, s’ha dedicat a estudiar els canvis en l’especialització productiva capitalista al Pirineu. De formació enginyer agrònom i forestal, actualment està realitzant un doctorat en tecnologia agrària. És regidor de la CUP a l’Ajuntament de La Seu d’Urgell des del 2019.

Vinculada al moviment de casals i ateneus i a les lluites de defensa del territori, on ha exercit de portaveu de la plataforma contra els macroprojectes energètics de les Terres de Ponent. Ha estat també vinculada al moviment veïnal, antimilitarista i alterglobalista. És doctora en Ciències Polítiques, treballa a l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) de la Universitat Autònoma Barcelona i investiga sobre polítiques públiques, governança i territori.

 

La seva trajectòria política ha passat pel SEPC de secundària i el moviment llibertari de Barcelona. Actualment, és militant de la CUP de Tàrrega i membre actiu al casal popular la Soll de la mateixa vila. En l’àmbit formatiu, té el Grau en Ciència Política i Gestió Pública a la UAB i està cursant el Màster en Formació del Professorat. Actualment, és regidor de Cultura, Participació Ciutadana i Habitatge a l’Ajuntament de Tàrrega des d’on treballa per impulsar la cultura popular.

Autònoma a la cooperativa de treball associat dedicada a la sostenibilitat i a l’educació reglada i de lleure L’Obaga, des de fa 23 anys. Membre del consell rector de Ponent Coopera. Regidora de l’Ajuntament de Mollerussa per la CUP. Ha estat molts anys vinculada al món de l’associacionisme dins de l’escoltisme, diables, creu roja, penya barcelonista.

Després de cursar el grau mitjà de Producció Agroecològica a l’ECA Manresa, va començar a treballar de pastora, professió que exerceix avui dia, fent el relleu generacional a un pastor que plega. És esquiladora, sent una de les dues úniques dones que fa la campanya a Catalunya. També és membre de Ramaderes.Cat des dels seus inicis. Des dels 17 anys que milita a l’Esquerra Independentista, primer a l’organització juvenil d’ARRAN i posteriorment a Endavant. Ha participat dels moviments socials de Manresa i en la lluita contra els JJOO i en la Revolta Pagesa.